Kötelezettségvállalás

Személyes adatainak védelme a elsődleges és legfontosabb feladata a Berniruhák.hu webshop tulajdonosának, a Blue Diamond Ice Kft-nek.

Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy személyes adatai felett Ön rendelkezik, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a velünk megosztott adatokat gondosan dolgozzuk fel és biztonságosan tároljuk.

Nagyra értékeljük bizalmát, ezért a lehető legkevesebb adatot gyűjtjük és ezt csak az Ön engedélyével tesszük. Az adatokat kizárólag az előre meghatározott célra használjuk fel és az Ön tudta nélkül nem adjuk ki azokat harmadik félnek.

A Blue Diamond Ice Kft-nél minden erőfeszítést megteszünk adatainak védelme érdekében, ideértve az adatok technikai védelmét és a belső folyamatokat, valamint a fizikai adatvédemi intézkedéseket.

Köszönjük folyamatos érdeklődését és támogatását!

Blue Diamond Ice Kft

Adatkezelési Tájékoztató

Blue Diamond Ice Kft

1132 Budapest Népfürdő u. 21 / c

Telefon: +36 70 609 1406

Email: ugyfelszolgalat@berniruhak.hu



Adatkezelési Tájékoztató összefoglalója

Utolsó módosítás: 2018.05.20.

Általános rendelkezések és elérhetőségek

A jelen dokumentum a Blue Diamond Ice Kft 1132 Budapest Népfürdő u. 21 / c alatt található cég adatkezelési tájékoztatójának rövid összefoglalója.

A kezelt adatok köre és adatkezelési célok

A Berniruhák.hu webáruházon (továbbá Webáruház) kersztül Önnel kapcsolatos adatokat kérhetünk, valamint Ön a Blue Diamond Ice Kft-vel való kommunikációja során is önkéntesen rendelkezésünkre bocsáthat vagy (például közösségi oldalakon) nyilvánosságra hozhat bizonyos adatokat. Az általunk gyűjtött információk egy része az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) 3. § 2. pontja szerint „személyes adat”.

A Blue Diamond Ice Kft alapvetően az alábbi személyes adatokat kezeli:

Webáruházban regisztrációkor fiók létrehozása a felhasználók egymástól történő megkülönböztetése céljából - név, cím, email cím, telefonszám, webáruház használatához elengedhetetlen jelszó (titkosítva), regisztráció típusa, számlázási adatok, hírlevél feliratkozás státusza.

Reklámanyagok küldése emailben - a lehetséges címzett neve, címe, email címe, telefonszáma, neme.

A BerniRuhák Facebook oldal és Facebook csoport (https://www.facebook.com/berniruhak/) illetve ( https://www.facebook.com/groups/489729007893683/) működtetése során kommunikáció a fogyasztókkal, például a fogyasztóval való informális kapcsolatfelvétel - a fogyasztók kommenteket és üzeneteket tudnak küldeni a Webáruháznak a Facebookon keresztül, például kérdezhetnek a Webáruház termékekről és/vagy szolgáltatásokról. A Webáruház  megválaszolhatja a kérdéseket és a kommenteket, amennyiben ez szükséges.

Reklámanyagok küldése emailben Hirlevél feliratkozás / nem regisztrációhoz kötött formája– csak azoknak a fogyasztóknak, aki a Blue Diamond Ice Kftnek a Webáruházban regisztrációkor adták meg erre a célra személyes adataikat.

Felhasználói értékelések és véleményezések egyes termékekkel kapcsolatban - Az adott terméket értékelő személy beceneve, az értékelés szövege, és email címe, amennyiben értékeli az adott terméket a berniruhak.hu honlapon

Az adatokat a Blue Diamond Ice Kft általában az Ön hozzájárulásának visszavonásáig; a hozzájárulás visszavonásának hiányában általában az Önnel való kapcsolat megszűnését követően 5 évig kezeli. Bizonyos adatokat – például olyan adatokat, amelyek a könyvelést alátámasztó iratok részét képezik, például a Blue Diamond Ice Kft és az ügyfél közötti szerződéskötéssel kapcsolatos dokumentumokban (pl megrendelésben) vagy a kiállított számlán szerepelnek – a Blue Diamond Ice Kft  köteles a számviteli jogszabályok alapján 8 évig megőrizni, az Ön hozzájárulásától függetlenül. Az adatokhoz a Blue Diamond Ice Kft illetékes munkatársai férhetnek hozzá.

Azon érintettek nevét, email címét, lakcímét és telefonszámát, akik 2018. május 20 -t megelőzően regisztráltak a Webáruházba, azonban rendelést indítottak, a Blue Diamond Ice Kft 2018.05.25-ig törli rendszeréből.

Adatfeldolgozók

A Blue Diamond Ice Kft az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzésére nem vesz igénybe külön adatfeldolgozó céget, a feladolgozást a Blue Diamond Ice Kft munkatársai és annak tulajdonosa végzi. Az adatfeldolgozó feladatai:

Webáruház rendszerének üzemeltetése,

  • segítség a regisztráció során

  • információnyújtás a termékekkel, szolgáéltatásokkal kapcsolatban,

  • ügyfélszolgálat üzemeltetése, termék/szolgáltatás értékesítése, illetve megismertetése az ügyfelekkel,

  • termékkel kapcsolatos reklamációk kezelése

  • hirlevelek küldése, vagy

  • aBlue Diamond Ice Kft által üzemeltetett webáruház email levelek küldése és a webáruház  által kezelt adatok tárolása.

Adattovábbítások

Az interneten lebonyolított vásárlásokkal kapcsolatos adatok az OTP Bank Nyrt. számára kerülnek továbbításra, az OTP Bank Nyrt. bankkártya elfogadói hálózatán keresztül, a tranzakció pénzügyi lebonyolítása céljából.

Az Ön jogai és jogorvoslati lehetőségei

Ön kérelmezheti (a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, (b) személyes adatainak helyesbítését, valamint (c) személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy zárolását. Az Infotv. 21. §-ban meghatározott esetekben Ön tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (http://naih.hu/; 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: +36-1-391-1400; fax: +36-1-391-1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) bejelentéssel bárki vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. Jogainak megsértése esetén Ön bírósághoz is fordulhat. Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket részletesen az adatkezelési tájékoztató teljes változata, valamint az Infotv. 13-17. és 30. alfejezetei tartalmazzák.