A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztatónk: adatvédelem

Berniruhák BLOG

GARANCIA

A Berniruhák.hu webshopban HASZNÁLT ruhákat forgalmazunk. A HASZNÁLT RUHÁK adatlapján minden esetben feltüntetjük a ruhák méreteit, kezelésükre vonatkozó paramétereket (mosási útmutató, anyag). A termékek adatlapján fel van tüntetve a ruha állapota és ha a ruha hibás, akkor a hiba leírása. A hibával feltüntetett ruha megvásárlásakor a vásárló tudomással bír a hibáról, így a hibára vonatkozólag utólag minőségi kifogással nem élhet.  

A Ruha nem taqrtós fogyasztási cíkk, s mint ilyen, az alábbi szabályozás alá esik:

A nem tartós használatra rendelt termékeknél (például: cipő, egyéb ruházati termékek stb.) a szavatosság alapján érvényesíthető jogok általános elévülése hat hónap.  A fogyasztó kijavítást vagy kicserélést kérhet. (A kicserélés, mint igény teljesítésének nem feltétele a javíthatatlanság.)

A fogyasztó választási lehetősége csak akkor korlátozott, ha a kicserélés lehetetlen (pl. nincs azonos vagy hasonló termék a kereskedő készletében) vagy ha a csere aránytalan többletköltséget eredményezne (pl. azonnal és minimális költségigénnyel járó javíthatóság esetén).

A szavatossági jogok érvényesítésének sorrendjében második helyen az árleszállítás igénylésének a lehetősége, illetőleg az elállás (azaz a vételár visszakövetelése), lehetősége áll.

Elállásra akkor kerülhet sor, ha a jogosultnak sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, illetőleg ha a korábbi igények teljesítését a kötelezett nem vállalja vagy nem tudja teljesíteni. Jelentéktelen hiba miatt nincs helye elállásnak. A gyártó, illetve a forgalmazó mentesül a felelősség alól, ha : a fogyasztó már a szerződéskötéskor tudott a hibáról, és ennek ismeretében is megkötötte a szerződést; a fogyasztó észreveszi, hogy a kötelezett hibásan teljesített, és ezt nem közli időben, akkor az ebből eredő kárért nem felel.  A fogyasztó szavatossági jogait az olyan hibák tekintetében érvényesítheti, amelyek a teljesítés időpontjában már megvoltak. 

Garancia a rejtett hibákra 

Amennyiben olyan hibát fedezel fel, ami a termék mérésénél és minőségi ellenőrzésénél elkerülte a figyelmünket és ezt a hibát az átvétel napján jelzed felénk, úgy 100%-os levásárlási garanciát biztosítunk. 

A levásárlásra személyesen van lehetőség a Budapest 13.kerület Népfürdő u. 21/c címen darab áras kiszerelésben árult termékeink közül !!!!!

Levásárlásra akkor van lehetőség, ha olyan nagy hibát fedezel fel a terméken, ami a mi figyelmünket elkerülte vagyis nincsen feltüntetve a termék jellemzői között.

Nem lehetséges a levásárlás az alábbi esetekben:

  • ha a termék nem jó méretű ( ugyanis mindennek ki van írva a mérete cm-ben)
  •  ha nem ugyanabban az állapotban hozza vissza a vásárló, ahogyan azt feladtuk illetve átadtuk neki
  • ha a termékről az oldalon feltüntetett hibára hivatkozik a vevő
  • a termék kézhezvételétől számított 1 napon belül érkezik be a panasz

Regisztrációval és a vásárlás véglegesítésével elfogadod ezen feltételeket!