A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztatónk: adatvédelem

  • Csak online
  • Új
    Indiai selyem Kendő
    Indiai selyem Kendő
    Indiai selyem Kendő
    Indiai selyem Kendő
    Indiai selyem Kendő
    Indiai selyem Kendő
    Indiai selyem Kendő

    Indiai selyem Kendő

    2 999 Ft
    áfával
    raktáron

    Különböző mintákkal díszített kendő. 

    A fotókon látható színek kicsit eltérhetnek a valóságtól.

    Bővebb infó a leírásban és az adatlapon található.

    menny:
    Írjon véleményt!

    Az indiai ruhákba beírt méret nem egyezik meg az európai mérettel.  Mielőtt nekilátsz termékeink között válogatni, kelleni fognak az adataid!  Vegyél elő egy olyan vagy hasonló ruhát, ami kényelmes. Ezt a ruhát lent leírt mérési technológia alapján mérd le!
    MELLBŐSÉG: Az adatok minden esetben cm- ben vannak megadva. A mell méretet úgy mérjük, hogy a két hónaljban kifeszítjük, a mérőszalagot. Ez az adat is lehet tól-ig méret, hiszen ha az anyag rugalmas, akkor feszítve is lemérjük. A mérőszalagon lemért számot megszoktuk duplázni így jön ki a teljes adat, amit az adatlapon találsz.
    CSÍPŐBŐSÉG:a ruha oldalánál felső esetén a felskiccelésnél mérünk ugyanúgy, mint a mellnél. VÁLL MÉRÉSE: A terméken a vállat a varrástól varrásig számítva szoktuk mérni. Előfordul az is, hogy nincsen váll varrása egy ruhának akkor csak egy kb adatot adunk meg természetesen cm-ben.
    HOSSZ MÉRÉSE: Az adatlapon a hossz kategóriánál a ruha teljes hosszát jelöljük. Váll és a ruha alja közötti távolságot.
    UJJ KARÖLTŐ ÉS BICEPSZ: A ruha ujját a vállvarrástól számítva az ujjon végig teljes hosszban mérjük. A karöltő a váll és a hónalj közötti távolság megduplázása után jön ki. A bicepsz az a könyök és a váll közötti részen lemért egy körtávolság.
    DERÉKBŐSÉG LEMÉRÉSE: A nadrágoknál a derékméret a körben lévő adatokat jelenti. Mérése a következő képen történik. Egy asztalra lefektetjük a nadrágot, lemérjük mérőszalaggal a derék részt majd ezt megduplázzuk. Így jön ki a derék mérete. Nadrágjaink háromféle kategóriába vannak sorolva: Gumis indiai nadrágok: ezeknek a nadrágoknak értelem szerűen alapállapotba és a gumi kihúzva. Kötős indiai nadrágok: ezek a nadrágok kisebbre összehúzhatóak. Általában a max legnagyobbra állítható derék méretet írjuk. Kötő nélküli indiai nadrágok: Ezekből hiányoznak a derék részen a gumik vagy a kötők. Alakíthatóak saját derekunk méretére is.
    NADRÁG HOSSZÁNAK MÉRÉSE: Az indiai nadrágok hossza a derék és a naci alja közötti távolság cm-ben megadva.
    NADRÁG BELSŐ SZÁRHOSSZ:A lábak közötti rész és a lábszár közötti rész és a lábszár közötti távolság ülep pedig a derék és a lábak közötti rész mérete.
    KENDŐK ÉS SZÁRIK: A termék széle és hossza van lemérve cm-ben.
    TOVÁBBI HASZNOS INFÓ A LINKRE KATTINTVA
    A termékek alapján, a méreteken kívül feltüntetjük azt, hogy milyen anyagból van a ruha, milyen rajta a díszítés, milyen minőségű. Ruháink nagy százalékban (indiai 30% afrikai 50%) tartalmaznak vadonatúj termékeket, amik használt ruhaként vannak feltüntetve. Az afrikai ruháknál általában a fotókon is látható, hogy az anyaga kemény még, mert benne van a keményítő, ami általában első kimosás alkalmával kijön belőle, megpuhul.
    Az adatlapon úgy jelezzük ezt, hogy anyaga: kemény pamut.
    Javasoljuk, hogy ha kiválasztasz egy ruhát, nézd meg az összes róla készített fotót.
    Ha bármilyen hibát fedezünk fel a terméken, akkor ezeket próbáljuk a képeken vagy a termék adatlapján jelezni, de mivel mi is emberek vagyunk és hibázhatunk, előfordulhat olyan kis hiba, amit nem vettünk észre. 

    • ADATAI BIZTONSÁGBANADATAI BIZTONSÁGBANTitkosított adatmentés védi adatait.
    • GYORS SZÁLLÍTÁSGYORS SZÁLLÍTÁSTöbb szállítási ajánlat között választhat
    • 14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

    A kendő egy sokoldalú ruhadarab. Viselhető a nyak köré tekerve, a vállra terítve, de még ruhát is lehet belőle készíteni.

    Indiában a nagyobb kendőket dupattának nevezik. Általában ezzel a fejüket fedik be az idősebb férfiak előtt vagy a templomba való belépéskor.

    Tradicionális viselet még a vállról lelógatva, és ezzel eltakarva a felsőtestet. Továbbá a kézen lógatva is remek kiegészítőként lehet hordani.

    További infó a termék adatlapján.

    BR3706
    1 Elem

    Adatlap

    Kendő mérete
    83x85 cm
    Anyag
    Selyem
    Stílus
    Indiai
    Állapot
    Jó állapotú
    Szín
    Kék
    Díszítés
    Mintás

    Megadott referenciák

    Használt
    BERNIRUHAK- KENDŐK

    Indiai selyem Kendő

    2 999 Ft
    áfával